Vad är kerlundesign?

På Kerlundesign presenterar jag dels det som jag har arbetat med under min utbildning till digital designer på Högskolan Kristianstad. Jag ger här konkreta exempel på hur jag har tillämpat designmetoder och varför jag valt just dessa metoder. Jag har en kandidatexamen inom informatik, här finns mitt examensarbete: “Att skapa användarupplevelser genom digitalisering med AI”

Jag heter Linda Åkerlund och har under ett antal år arbetat som projektledare inom olika områden från utbildning inom teknisk verksamhet till rena IT-projekt. Jag har även arbetat med uppgiftsanalys samt design vid utveckling av utbildning för kärnkraftspersonal. I bagaget har jag även erfarenheter som orginalare och animatör. Jag finns även på Linkedin. Du kan kontakta mig där eller via epost: kerlund74@gmail.com.

Ett intresse både privat och i mitt nuvarande yrke som UX-designer är hur man kan anpassa design, IT-stöd med mera efter användares/kunders behov och inte tvärtom. All digitalisering börjar med människor och deras behov!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *