-design av träffsäkra kundupplevelser-
-design av träffsäkra kundupplevelser-

Design av ny hemsida

NY HEMSIDA FRÅN AX TILL LIMPA

När jag hjälper dig med design av ny hemsida utgår jag från din verksamhet, dina kunder och hjälper dig även att skapa en bra kundupplevelse online. Din hemsida är ditt företags ansikte utåt och ofta det första en potentiell kund ser.

Det är därför viktigt att dina besökare möts av en sida där de enkelt hittar det de söker och att de kan förstå vad som erbjuds. Användarvänlighet är en annan aspekt som påverkar helhetsupplevelsen.

I detta paket får du en komplett ny hemsida som jag lägger upp i plattformen WordPress där du sedan själv kan redigera och lägga till sidor eller blogginlägg. Utifrån dig och ditt företags behov kan jag såklart anpassa paketet så att det blir större eller mindre och då också till andra priser. Det som är viktigast är att du känner att du får kontroll över din hemsida och att den fyller dina behov.

design av hemsida

BOKA EN KOSTNADSFRI BEHOVSANALYS

Syftet med att göra en behovsanalys är att ringa in behov och önskad nytta av investeringar i hemsida, webb-kurser, sociala media. I grunden handlar det om att förstå vad målgruppen behöver.

Meningen är att både jag och du ska ha samma bild av vad jag kommer att leverera till dig och att du blir nöjd med slutresultatet.

Behovsanalysen är kostnadsfri och du kan boka en tid här.

Du kan också kontakta mig genom att klicka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret så återkommer jag till dig snarast.

Tillbaka till alla tjänster (klicka här).