Kontakta mig

Behöver du hjälp med webbdesign, SEO eller att gå igenom helhetsupplevelsen som ditt företag skapar online?
Ring mig på 0703383138 eller skicka e-post så kontaktar jag dig.

kontakta mig

Vanliga frågor

För att jag ska kunna göra en bra bedömning av priset behöver jag förstå de behov som finns. Jag vill veta mer om dig, ditt företag, dina utmaningar, visioner och målkunder. Omfattning på leverans från mig kommer vi sedan gemensamt överens om.  

Om du känner att du vill göra det mesta själv, men med stöd i vissa uppgifter online kan vi boka in tid för coachning. Vi utgår från aktuella utmaningar som du har i ditt företag och fokuserar på en utmaning i taget. Genomförs i workshopform där vi jobbar praktiskt tillsammans. Du får göra det mesta, men jag vägleder och hjälper dig där du behöver det. Exempelvis vill du skapa inlägg för sociala medier och behöver en strategi. Eller så sitter du med utmaningen att bli mer synlig online. Bokning 1 timme i taget.

Detta är en inledande konsultation där jag ställer ett antal frågor för att kartlägga hur din situation ser ut idag och vad du önskar uppnå. Detta ger mig underlag för offert och fortsatt arbete.

Det är en del av syftet med behovsgenomgången. Att du ska känna att du vill arbeta med mig och att det känns rätt. 

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert.  

Kontaktuppgifter

Mobil: +46 70 338 31 38
Email: [email protected]

Nyckelfärdig kundupplevelse

Jag hjälper dig skapa en helhetsupplevelse genom alla dina digitala kanaler. Boka behovsgenomgång idag för hjälp med webbdesign, sociala medier eller för att designa en träffsäker helhetsupplevelse av ditt företag online.

Rulla till toppen