Skapa en webbkurs från grunden

Är det dags att göra din kursidé till verklighet? Med en webbkurs kan du nå fler kunder utan att behöva arbeta fler timmar. Det ger dig möjlighet att skala upp ditt företag och bli mer platsoberoende.

Med mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala kurser, hjälper jag dig hela vägen från idé till lansering av din kurs! Jag ger dig det du behöver för att komma i mål. Du kan få min hjälp genom självstudiekurs, utbildningsprogram eller konsultation, helt enkelt på det sätt som passar dig bäst.

NYHET sommar 2024

Nu har jag lanserat en självstudiekurs som vänder sig till dig som är egenföretagare och som vill ha en större frihet genom att börja sälja din kunskap online. Men som inte riktigt kommer igång på egen hand. Med pedagogisk hjälp kan du spara tid och direkt komma igång och skapa ditt innehåll. Du får en snabbare och enklare väg fram till lansering!

I kursen ingår allt du behöver för att ta dig från idé till färdig kurs. Från att skapa innehåll, marknadsföra och prissätta kursen. Till de exakta stegen du behöver gå igenom för att sätta upp plattformen New Zenler. 

Du lär dig i egen takt men får from 15/7 möjlighet att ställa dina frågor vid livesädningar. Dessa kan du delta vid varje måndag mellan 08.30-09.00.

Varmt välkommen!

Kostnadsfritt webbinar "Ta din kunskap och passion till en framgångsrik webbkurs"

I webbinaret kommer jag guida dig igenom vanliga 3 farhågor och vända dem till möjligheter.
Du får nya perspektiv och kommer känna att det verkligen är möjligt gå från idé till färdig kurs!

Plus ett bonustips som verkligen underlättar när du ska skapa din första webbutbildning.

Samtliga webbinar genomförs via Zoom, det finns både möjlighet att delta lunchtid och kvällstid. Klicka på knappen nedan för att komma till anmälan och se tillgängliga tider.

Planerade datum för webbinar 2024: 22/8, 18/9, 31/10, 20/11

Utbildningsprogram: Skapa och lansera din webbkurs på åtta veckor

För dig som vill göra jobbet själv med vägledning har jag skapat utbildningsprogrammet Skapa och lansera din webbkurs på 8 veckor. 

Där lär du dig tillsammans med andra genom workshops, uppföljning och eget arbetet. Du får lära dig kortaste vägen till en webbkurs som ger engagerade och nöjda kursdeltagare. 

Ta första steg mot att bli mer platsoberoende och hjälpa fler personer med din kunskap!

Just nu pågår programmet för fullt, men du kan sätta upp dig på min väntelista via knappen nedan, så får du ett mail när nästa anmälan öppnar. 

Planerade datum för utbildningsstart 2024:

29/8, 25/9, 7/11, 27/11

Få hjälp med hela din kurs

Detta är ett exklusivt paket för dig som vill ta enklaste och snabbaste vägen från idé till färdig onlinekurs. 

Jag hjälper dig hela vägen. Lämna över din idé i mina händer så skapar jag kursen åt dig. Från idé till färdig kurs. Du får också en genomgång av hur du ska administrera din kurs och deltagare och hjälp med att planera marknadsföring av din kurs.

Leveranstiden kan variera beroende på omfattningen på din kurs men ligger normalt på mellan 8-12 veckor.

Webbkurser - det framtida sättet att lära ut

Skapa av webbkurs eller medlemstjänst

Paketera och sälj din kunskap online. Skapa en webbkurs och få kunder även när du inte jobbar.
En medlemstjänst är ett annat upplägg där du själv är mer aktiv men där kursdeltagarna betalar en avgift varje månad för att vara med. Här kan du också skapa mindre kurser som du gör tillgängliga allteftersom.
Jag har skapar webbkurser sedan 1998 och har lång erfarenhet av hur man gör en pedagogisk kurs som dina kursdeltagare älskar.
Jag hjälper dig hela vägen från att sätta upp kursplattformen New Zenler till behovsanalys, kursmål, hjälp med innehåll, marknadsföring och lansering. Allt utifrån de behov och mål du har med din webbkurs eller medlemstjänst.
Rulla till toppen