VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED IDAG?

Skapa en webbkurs från grunden

Att sälja kunskap online genom att skapa en webbkurs är ett jättebra sätt att nå fler kunder och inte behöva arbeta 1:1 med varje kund. Då kan du skala upp ditt företag och bli mer platsoberoende. Framtiden är digitala utbildningar!
Jag har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala kurser, jag hjälper dig hela vägen.

skapa en webbkurs

Skapa och lansera din webbkurs på åtta veckor

Hur skulle det kännas att ha en färdig webbkurs och starta 2024 med att lansera den?

Digitala utbildningar är verkligen framtiden. I nuläget formligen exploderar både tillgång och efterfrågan på digitala kurser inom ett stort antal områden. Coachning, yoga, grafisk design, smyckestillverkning, skriva en bok är några exempel. Det är här du kommer in. Med webbkurser riktade till din specifika målgrupp, utifrån din unika nisch kan du också skala upp ditt företag och hjälpa fler kunder.

Ta första steg mot att bli mer platsoberoende och hjälp fler personer med din kompetens!

 

Ja tack, jag vill boka en tid för att diskutera min idé

Ja tack, jag vill boka en tid för att diskutera min kursidé

Skapa av webbkurs eller medlemstjänst

Paketera och sälj din kunskap online. Skapa en webbkurs och få kunder även när du inte jobbar.
En medlemstjänst är ett annat upplägg där du själv är mer aktiv men där kursdeltagarna betalar en avgift varje månad för att vara med. Här kan du också skapa mindre kurser som du gör tillgängliga allteftersom.
Jag har skapar webbkurser sedan 1998 och har lång erfarenhet av hur man gör en pedagogisk kurs som dina kursdeltagare älskar.
Jag hjälper dig hela vägen från att sätta upp kursplattformen New Zenler till behovsanalys, kursmål, hjälp med innehåll, marknadsföring och lansering. Allt utifrån de behov och mål du har med din webbkurs eller medlemstjänst.

Med användarupplevelsen i fokus kan du hjälpa dina besökare bli kunder

webbdesign till helhetsupplevelse
Rulla till toppen