Skapa en webbkurs från grunden

Att sälja kunskap online genom att skapa en webbkurs är ett jättebra sätt att nå fler kunder och inte behöva arbeta 1:1 med varje kund. Jag har kunskap, erfarenhet och metoderna för att hjälpa dig hela vägen till marknadsföring och lansering.

skapa en webbkurs

Ja tack, jag vill boka en tid för att diskutera min idé

Ja tack, jag vill boka en tid för att diskutera min idé

Sök efter en tjänst som passar dina behov

Skapa av webbkurs eller medlemstjänst

Paketera och sälj din kunskap online. Skapa en webbkurs och få kunder även när du inte jobbar.
En medlemstjänst är ett annat upplägg där du själv är mer aktiv men där kursdeltagarna betalar en avgift varje månad för att vara med. Här kan du också skapa mindre kurser som du gör tillgängliga allteftersom.
Jag har skapar webbkurser sedan 1998 och har lång erfarenhet av hur man gör en pedagogisk kurs som dina kursdeltagare älskar.
Jag hjälper dig hela vägen från behovsanalys, beskriva nyttan med kursen, kursmål, hjälp med framtagning av material, marknadsföring till lansering. Allt utifrån de behov och mål du har med din webbkurs eller medlemstjänst.

Med användarupplevelsen i fokus kan du hjälpa dina besökare bli kunder

webbdesign till helhetsupplevelse
Rulla till toppen