Skapa en webbkurs från grunden

Att sälja kunskap online genom att skapa en webbkurs är ett jättebra sätt att nå fler kunder och inte behöva arbeta 1:1 med varje kund. Då kan du skala upp ditt företag och bli mer platsoberoende. Framtiden är digitala utbildningar!
Den globala omsättningen för onlineutbildningar ökar kraftigt för varje år.
Jag har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala kurser, jag hjälper dig hela vägen från idé till färdig kurs.

Webbkurshjälpen

Skapa och lansera din webbkurs på åtta veckor

Att skapa och lansera en webbkurs tar ofta väldigt mycket tid. Är du inte bekant med plattformen eller hur du strukturerar en utbildning stöter du kanske på ett antal hinder som kan göra att tiden drar iväg ännu mera.

För dig som vill göra jobbet själv med vägledning har jag skapat utbildningsprogrammet Skapa och lansera din webbkurs på 8 veckor. 

Där lär du dig tillsammans med andra genom workshops, uppföljning och eget arbetet. Du får lära dig kortaste vägen till en webbkurs som ger engagerade och nöjda kursdeltagare. 

Digitala utbildningar är verkligen framtiden. I nuläget formligen exploderar både tillgång och efterfrågan på digitala kurser inom ett stort antal områden. Coachning, yoga, grafisk design, smyckestillverkning, skriva en bok är några exempel. Det är här du kommer in. Med webbkurser riktade till din specifika målgrupp, utifrån din unika nisch kan du också skala upp ditt företag och hjälpa fler kunder.

Ta första steg mot att bli mer platsoberoende och hjälpa fler personer med din kunskap!

Just nu pågår programmet för fullt, ny omgång är planerad senare under våren 2024, sätt upp dig på min väntelista via knappen nedan så hör jag av mig inför lansering. 

Webbkurser - det framtida sättet att lära ut

Skapa av webbkurs eller medlemstjänst

Paketera och sälj din kunskap online. Skapa en webbkurs och få kunder även när du inte jobbar.
En medlemstjänst är ett annat upplägg där du själv är mer aktiv men där kursdeltagarna betalar en avgift varje månad för att vara med. Här kan du också skapa mindre kurser som du gör tillgängliga allteftersom.
Jag har skapar webbkurser sedan 1998 och har lång erfarenhet av hur man gör en pedagogisk kurs som dina kursdeltagare älskar.
Jag hjälper dig hela vägen från att sätta upp kursplattformen New Zenler till behovsanalys, kursmål, hjälp med innehåll, marknadsföring och lansering. Allt utifrån de behov och mål du har med din webbkurs eller medlemstjänst.
Rulla till toppen