Design för hemsida i WordPress – hjälp besökare bli kunder 

Användarvänliga och personliga hemsidor för ditt företag

Design för hemsida: läs mer om hur jag jobbar och vad du kan förvänta dig.

När du anlitar mig för hjälp med hemsida, inleder vi med en kostnadsfri behovsgenomgång. Under den genomgången ställer jag ett antal frågor. Syftet är att lära känna dig, ditt företag, förstå de utmaningar du har. Jag vill bland annat förstå vad din hemsida ska ge för resultat, dvs vad dina mål med sidan är. Då kan jag också uppskatta hur jag kan hjälpa dig och hur lång tid det kommer att ta. 

Många ser även behovsgenomgången som en möjlighet för att fundera igenom vem som är målkunden. Samt att man även får idéer om hur det är möjligt att paketera erbjudanden på hemsidan. Detta är ett bra sätt för dig att få klarhet i vad du vill uppnå med hemsidan och vad du behöver hjälp med. Efter genomgången får du en offert som är anpassad efter de mål som du har.

Ny hemsida eller uppdatering av befintlig?

Ofta vet du själv vad du behöver och vill göra. Men i många fall kan en ny hemsida vara både enklare och billigare än att justera en sida som kanske har ett antal år på nacken. Detta brukar vi i så fall komma fram till vid behovsgenomgången.

Om du har behov av att jag hjälper dig med en helt ny hemsida från grunden så använder jag plattformen WordPress. Detta är ett smidigt verktyg som underlättar för dig sedan om du själv ska göra justeringar eller lägga till något. Det finns alltid ett WordPress tema som fungerar för den design som du önskar. För mig är detta ett bra sätt att hjälpa mina kunder med en snygg hemsida som både de och deras besökare älskar.

Självklart kan jag även hjälpa dig som redan har en hemsida i WordPress, men som vill ändra eller uppdatera den. Det är inte ovanligt att man som ny företagare inte vill köpa hjälpen med design av hemsidan. Därför skapar man sidan själv vid uppstart och får med tiden behov av att någon gör en översyn. Det handlar för många av mina kunder om att man “växt ur” sidan och kanske inte riktigt har tiden eller kunskapen att åstadkomma det man vill. Ofta har konverteringarna uteblivit eller så har man få eller inga besökare. 

Jag älskar verkligen att bygga hemsidor då detta kan göra så stor skillnad för min kunder.  Nedan kan du se några WordPress hemsida exempel som jag har gjort. 

webbdesign case

OPTIMERAD FÖR GOOGLE OCH MOBILANPASSAD

I alla uppdrag inom webbdesign med design av en helt ny hemsida, gör jag en grundläggande sökordsanalys. Detta innebär att du får rekommendationer om sökord att använda och hur de ska användas. En djupare analys kan du lägga till om du känner att du vill arbeta mer med sökmotoroptimering (SEO). Jag erbjuder även hjälp med en anpassning av innehållet utifrån SEO, om du inte själv vet hur du ska göra.

Syftet är att din hemsida ska visas så högt upp som möjligt på Google när någon söker på dina sökord. Detta är ett kontinuerligt arbete på längre sikt men att lägga grunden rätt är viktigt för att kunna se resultat med ökad trafik längre fram.

De allra flesta besökarna (70-80 %) på en hemsida besöker den via sin mobiltelefon. När du tar min hjälp med en ny hemsida så är den alltid optimerad för att visas på mobiltelefoner. Att din nya hemsida är mobilanpassad är även en del av SEO-arbetet.

Självklart kommer din nya hemsida att ha SSL-certifikat så att den visas på Google. 

NÅGRA EXEMPEL PÅ DESIGN FÖR HEMSIDA

Du sitter säkert med massor med bra idéer och bara längtar efter att komma igång. Ibland är det även bra med inspiration. Jag har arbetat med ett stort antal olika typer av hemsidor. Med åren har jag hjälpt ett antal företag med nya hemsidor.

Nästan lika ofta hjälper jag till att justera eller uppdatera en befintlig hemsida i WordPress. I många fall rekommenderar jag att man gör en helt ny sida. Detta eftersom det ofta är så att det går fortare och blir billigare med en helt ny sida än att börja gå igenom en gammal för att uppdatera. Nedan ser du några exempel på de några hemsidor som jag har designat.

Klicka på bilderna för att komma till respektive hemsida. 

VAD KOSTAR DESIGN FÖR HEMSIDA?

Detta beror helt på omfattningen. Exempelvis hur många sidor du vill ha hjälp att ta fram. Vid behovsgenomgången gör vi en grundlig analys av vad du önskar och jag föreslår vad som fungerar bra ur användarupplevelse synpunkt och så vidare. Allt beroende på dina mål med din egen hemsida. 

När du får offert av mig är det alltid ett fast pris som gäller på nye hemsida i Worpress. Jag specar exakt vad som ingår och eventuella tillägg görs efter överensskommelse. 

Scroll to Top