Få hjälp att skapa en ny hemsida

Jag skapar användarvänlig och personlig design för din hemsida

Hemsidan kan vara det första dina potentiella kunder ser av ditt företag. Därför är det viktigt att hemsidan är enkel att använda och att det är lätt för dina besökare att hitta det de söker. 
Då blir användarvänlighet a och o, kombinerat med ett innehåll som tydligt visar vad du kan hjälpa din målgrupp med.
Tänk dig att du söker på något på Google, kommer till en hemsida, vad förväntar du dig då? 
Exempelvis något av följande:

  • Att hemsidan handlar om det du sökt efter
  • Du hittar produkter eller tjänster som hjälper dig lösa problemet du sökt lösning på
  • Det är tydligt vem som står bakom hemsida, vilket företag och hur du tar kontakt för att få svar på frågor
  • Hemsidan är enkel att förstå och använda

Vad är syftet med din hemsida?

Detta beror ofta på var du befinner dig i ditt företagande. Men det är en viktig förutsättning att veta varför du ska ha en hemsida. Men även och vad den har för syfte i ditt företag. Syftet kan vara t ex:

  • Dela kunskap för att bygga förtroende för din expertis och ditt varumärke
  • Sälja produkter eller tjänster
  • Samla alla uppgifter om ditt företag som kontakt, adress, information

Oavsett vad ditt syfte är så kan jag hjälpa dig att nå målet med din hemsida.

Göra egen hemsida - att tänka på

Det är inte ovanligt att man som ny företagare inte vill köpa hjälp med design för hemsidan. Därför skapar många sidan själv vid uppstart och får med tiden behov av att någon gör en översyn. Många av mina kunder upplever att man “växt ur” sin första hemsida och inte riktigt har den tid eller kunskap som krävs för att åstadkomma det man vill. En vanlig utmaning är också att man har få eller inga besökare.

Uppdatering eller helt ny design för hemsida?

Du vet säkert själv vad du behöver och vill göra för förändringar på din hemsida. Men i många fall kan en ny design för hemsida gå snabbare vilket blir enklare och billigare. En gammal sida som ska justeras kan ofta bli ett väldigt tidskrävande projekt. 

Det är också vanligt att mina kunder inte riktigt vet vad de behöver justera på hemsidan. Det kan jag hjälpa till med att ta reda på.

Om du har behov av att jag hjälper dig med en helt ny hemsida från grunden så använder jag plattformen WordPress. Detta är ett smidigt verktyg som underlättar för dig sedan om du själv ska göra justeringar eller lägga till något. Det finns alltid ett WordPress tema som fungerar för den design som du önskar. För mig är detta ett bra sätt att hjälpa mina kunder med en snygg hemsida som både de och deras besökare älskar.

Självklart kan jag även hjälpa dig som redan har en hemsida i WordPress, men som vill ändra eller uppdatera den.

Jag älskar verkligen att bygga hemsidor då detta kan göra så stor skillnad för min kunder.  Nedan kan du se några WordPress hemsida exempel som jag har gjort. 

webbdesign case

OPTIMERAD FÖR GOOGLE OCH MOBILANPASSAD

I alla uppdrag inom webbdesign med design av en helt ny hemsida, gör jag en grundläggande sökordsanalys. Detta innebär att du får rekommendationer om sökord att använda och hur de ska användas. En djupare analys kan du lägga till om du känner att du vill arbeta mer med sökmotoroptimering (SEO). Jag erbjuder även hjälp med en anpassning av innehållet utifrån SEO, om du inte själv vet hur du ska göra.

Syftet är att din hemsida ska visas så högt upp som möjligt på Google när någon söker på dina sökord. Detta är ett kontinuerligt arbete på längre sikt men att lägga grunden rätt är viktigt för att kunna se resultat med ökad trafik längre fram.

De allra flesta besökarna (70-80 %) på en hemsida besöker den via sin mobiltelefon. När du tar min hjälp med en ny hemsida så är den alltid optimerad för att visas på mobiltelefoner. Att din nya hemsida är mobilanpassad är även en del av SEO-arbetet.

Självklart kommer din nya hemsida att ha SSL-certifikat så att den visas på Google. 

NÅGRA EXEMPEL PÅ DESIGN FÖR HEMSIDA

Du sitter säkert med massor med bra idéer och bara längtar efter att komma igång. Ibland är det även bra med inspiration. Jag har arbetat med ett stort antal olika typer av hemsidor. Med åren har jag hjälpt ett antal företag med nya hemsidor.

Nästan lika ofta hjälper jag till att justera eller uppdatera en befintlig hemsida i WordPress. I många fall rekommenderar jag att man gör en helt ny sida. Detta eftersom det ofta är så att det går fortare och blir billigare med en helt ny sida än att börja gå igenom en gammal för att uppdatera. 

Ja tack, jag vill boka en genomgång av min hemsida!

NÅGRA EXEMPEL PÅ DESIGN

Nedan ser du några exempel på de några hemsidor som jag har designat. Klicka på bilderna för att komma till respektive hemsida. 

VAD KOSTAR DESIGN FÖR HEMSIDA?

Detta beror helt på omfattningen. Exempelvis hur många sidor du vill ha hjälp att ta fram. Vid behovsgenomgången gör vi en grundlig analys av vad du önskar och jag föreslår vad som fungerar bra ur användarupplevelse synpunkt och så vidare. Allt beroende på dina mål med din egen hemsida. 

När du får offert av mig är det alltid ett fast pris som gäller på en ny hemsida i Worpress. Jag specar exakt vad som ingår och eventuella tillägg görs efter överenskommelse. 

Rulla till toppen