Behöver du en ny hemsida eller hjälp med SEO -mina tjänster

Jag behovsanpassar alltid mina tjänster. Så att en ny hemsida verkligen ska leva upp till dina förväntningar. Alla företag är unika och har olika behov! Därför utgår jag från ditt företags nuläge och de resultat du önskar av din hemsida. 

Ja tack, jag vill boka en genomgång av min hemsida!

Träffsäkra kundupplevelser online - mina tjänster inom design

Eftersom alla tjänster jag erbjuder inom design utgår från dig och ditt företag så erbjuder jag alltid en första, kostnadsfri konsultation. Där gör vi en övergripande behovsgenomgång. Efter genomgången har jag lättare att veta hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Syftet med genomgången är främst att lära känna dig, förstå de utmaningar du har och kunna se hur jag kan hjälpa dig. Oavsett om du behöver hjälp med webbdesign eller sökmotoroptimering (SEO) så är det viktigt att jag förstår vad du erbjuder din målgrupp. Samt vad du har för mål och syfte med din hemsida.

Nedan ser du en beskrivning av de vanligaste tjänsterna. Priserna varierar beroende på vad du behöver hjälp med. Kontakta mig direkt för aktuella paketpriser.

Läs vanliga frågor och svar >>

Hjälp att uppdatera din hemsida

Du tycker kanske att det är roligt att själv designa hemsidan men har behov av hjälp med mindre justeringar eller uppdateringar. Jag hjälper dig att uppdatera hemsidan med fokus på att du ska få fler och rätt besökare. Jag lägger stort fokus på användarvänlighet och så att dina besökare enkelt hittar det de letar efter.

Upplevelsekollen - testbaserat underlag för justeringar på din hemsida

Du önskar få en mer användbar hemsida som besökare gärna återkommer till. Eller ännu hellre att fler kontaktar dig. Pris för genomgång av din hemsida, skapande av underlag för användartester, analys av resultat samt rekommenderade justeringar på din hemsida.

Design av hemsida i WordPress

Jag hjälper dig hela vägen från idé till färdig hemsida. Få hjälp med design av ny hemsida.

Leveranstid: 6-8 veckor. Nedan ingår alltid:
 • behovsgenomgång
 • skiss/prototyp som ger dig en bild av hur hemsidan kommer att se ut
 • avstämningar
 • grundläggande SEO (sökordsanalys)
 • design av din hemsida i WordPress
 • stöd och support under en månad efter leverans.
 • max 3 remissrundor, sedan betalning per timme 1150 kr exkl moms

Support hemsida

Support efter leverans av din hemsida. Här ingår uppdateringar, mindre justeringar. Vi tecknar ett löpande avtal med en månadskostnad som styrs utifrån vad du vill att ska ingå i supporte.

SEO analys med rekommenderade sökord

Optimera din hemsida för att få fler s k organiska besökare (via sökningar på t ex Google). Skapa tydligt innehåll som underlättar för dina besökare och skapar en positiv användarupplevelse. Få hjälp med SEO analys av din hemsida. Detta erbjuder jag:

 • Rekommenderade sökord per sida
 • Justeringar för ökad mobilanpassning
 • Förslag på interna länkar
 • Mätning av hastighet för laddning av hemsidan, rekommenderade åtgärder
 • Rekommendation titel och beskrivning för respektive sida
 • Mina rekommendationer för justering av textinnehåll, även konkret hjälp med att skriva texter
 • Uppsättning Google Analytics
 • Uppföljning åtgärder samt hastighet efter 3 respektive 6 månader
Hjälp med implementering av åtgärder kan läggas till.

Digital strategi och struktur

Du känner dig ofta oroad och stressad över vilka sociala medier du behöver synas i. Eller kanske upplever du att det är svårt att få koll på vilka program du behöver använda i ditt företag. Med en digital strategi och struktur kan du få kontroll och känna dig lugnare. Du vet då vad du behöver göra, när och även varför du gör det. Det blir enklare att skapa en helhetsupplevelse av ditt företag genom alla kanaler. Prissättning utifrån behovsgenomgång.

Design av webbkurs eller medlemstjänst

Jag hjälper dig hela vägen från behovsanalys, beskriva nyttan med kursen, kursmål, hjälp med framtagning av material, marknadsföring till lansering. Allt utifrån de behov och mål du har med din webbkurs.

Paket träffsäkra kundupplevelser online

Från nuläge till ditt önskade läge, få mätbara resultat av din ansträngningar genom att fokusera på helhetsupplevelsen som ditt företag skapar online.

För dig som vill ha hjälp att skapa helhetsupplevelse, genom alla dina kanaler, som attraherar rätt målgrupp.

Jag hjälper dig skapa ett enhetligt varumärke och strategi för att öka din synlighet. Här ingår coachning, struktur och strategier. Du får koll på vilka sociala medier du ska synas på, hur du når ut och på vilka sätt du kan få följare att bli kunder. Du behöver kanske också en ny eller omdesignad hemsida. Detta kräver ett längre samarbete, då det inte är en "quick fix".

Jag ger dig verktyg, stöd och den hjälp du behöver, vi arbetar tillsammans under minst 4 månader.

Vanliga frågor

För att jag ska kunna göra en bra bedömning av priset för din hemsida behöver jag förstå de behov som finns. Jag vill veta mer om dig, ditt företag, dina utmaningar. Men även hur din hemsida är byggd, om du redan har en. Det som framförallt påverkar vad det kostar att ta fram en hemsida är hur många sidor du önskar samt om du även vill ha hjälp med SEO, texter och bilder.

När du sedan får offert av mig ger jag ett fast pris med tydlig specifikation om vad som ingår.

Design av en enklare hemsida i WordPress tar ca 6-8 veckor från start till leverans. Då ingår 2 remisser och max 5 sidor med innehåll. 

Detta är en inledande kostnadsfri konsultation där jag ställer ett antal frågor för att kartlägga hur din situation ser ut idag och vad du önskar uppnå. Här rekommenderar jag dig en eller flera lösningar för att din hemsida ska bli så bra som möjligt.

Detta utgör sedan underlag för offert.

Det är idag relativt enkelt att skapa en hemsida själv. Detta är något som många företagare gör när de startar upp företaget. Ofta fungerar det bra och sidan är helt ok. 

Efter en tid som företagare dyker det ofta upp nya behov plus att hemsidan inte alltid levererar de resultat man önskat. Det är också tidskrävande att hålla sidan uppdaterad plus att arbeta med SEO kontinuerligt. 

Många vill i det här läget ha hjälp att få fler besökare eller att få besökare till kunder. Här kan jag hjälpa till med ditt företags hemsida. 

Ja jag arbetar främst med företag och hjälper dagligen småföretag med design av hemsidor eller uppdateringar av befintlig hemsida. 

En hemsida hjälper till att skapa förtroende för ditt företag. Dessutom ska den kunna hjälpa besökare förstå mer om vad de kan få hjälp med samt om vem som står bakom företaget.

Många klickar från t ex Instagram till ditt företags hemsida för att få veta mer. Det blir lite som ett digitalt visitkort eller ditt företags hem på nätet.

En annan fördel med hemsida är att du äger ditt material på ett annat sätt än t ex på Instagram. 

 

Det finns ett flera anledningar till att din hemsida inte syns på Goolge, här är ett par:

 • Den kan vara helt ny och ännu inte upptäckt.
 • Den syns men väldigt långt ner i sökresultaten

Det du kan göra åt detta är att arbeta med sökmotoroptimering samt begära indexering av din hemsida, t ex i verktyg som heter Google search console. 

Jag kan hjälpa dig komma igång och göra det grundläggande arbetet med SEO.

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert.  

Här kan du läsa mer om mina köpvillkor.

Scroll to Top