Mina tjänster inom webbdesign, SEO och digitalisering

Jag behovsanpassar alla mina tjänster så de passar just ditt företag. Alla företag är unika och har olika behov! Därför utgår jag alltid från just ditt företags nuläge och de resultat du önskar av din hemsida. 

Ja tack, jag vill boka en genomgång av min hemsida!

MED EN BRA ANVÄNDARUPPLEVELSE HJÄLPER DU DINA BESÖKARE BLI KUNDER

I alla mina tjänster inom design utgår jag från dig och ditt företags behov och vilken målgrupp du har. Detta är viktigt för att kunna skapa bästa möjliga användarupplevelse för dem när de besöker din hemsida. 

Därför erbjuder jag en kostnadsfri genomgång av din hemsida på 30 minuter. Syftet är att jag ska lära känna dig och förstå vad ditt företag erbjuder så jag sedan kan hjälpa dig på bästa sätt. 

Du kan få hjälp med bland annat  webbdesign eller sökmotoroptimering (SEO). Jag utgår alltid från vad du ditt mål och syfte med din hemsida.

Under Tjänster i menyn överst på sidan ser du alla mina erbjudanden. Priserna varierar beroende på vad du behöver hjälp med. Självklart kan du även få helt skräddarsydd konsultation.

Kontakta mig direkt för aktuella paketpriser.

Vanliga frågor och svar

För att jag ska kunna göra en bra bedömning av priset för din hemsida behöver jag förstå de behov som finns. Jag vill veta mer om dig, ditt företag, dina utmaningar. Men även hur din hemsida är byggd, om du redan har en. Det som framförallt påverkar vad det kostar att ta fram en hemsida är hur många sidor du önskar samt om du även vill ha hjälp med SEO, texter och bilder.

När du sedan får offert av mig ger jag ett fast pris med tydlig specifikation om vad som ingår.

Design av en enklare hemsida i WordPress tar ca 6-8 veckor från start till leverans. Då ingår 2 remisser och max 5 sidor med innehåll. 

Detta är en inledande gratis genomgång av ditt nuläge, önskemål och vad du har för mål med din hemsida. Jag rekommenderar en eller flera lösningar för att din hemsida ska bli så bra som möjligt.

Detta utgör sedan underlag för offert.

Det är idag relativt enkelt att skapa en hemsida själv. Detta är något som många företagare gör när de startar upp företaget. Ofta fungerar det bra och sidan är helt ok. 

Efter en tid som företagare dyker det ofta upp nya behov plus att hemsidan inte alltid levererar de resultat man önskat. Det är också tidskrävande att hålla sidan uppdaterad plus att arbeta med SEO kontinuerligt. 

Många vill i det här läget ha hjälp att få fler besökare eller att få besökare till kunder. Här kan jag hjälpa till med ditt företags hemsida. 

Om du har behov av enstaka timmar hjälp kan du boka konsultation med mig. Här kan du få stöd och hjälp med både sociala medier, marknadsföring, SEO, hemsida eller andra digitala lösningar. Detta kostar 1400 kr exkl moms per timme. Då ingår 30 minuter förberedelser/efterarbete för mig.

Detta bokar du direkt här >>

Ja jag arbetar främst med företag och hjälper dagligen småföretag med design av hemsidor eller uppdateringar av befintlig hemsida. 

En hemsida hjälper till att skapa förtroende för ditt företag. Dessutom ska den kunna hjälpa besökare förstå mer om vad de kan få hjälp med samt om vem som står bakom företaget.

Många klickar från t ex Instagram till ditt företags hemsida för att få veta mer. Det blir lite som ett digitalt visitkort eller ditt företags hem på nätet.

En annan fördel med hemsida är att du äger ditt material på ett annat sätt än t ex på Instagram. 

 

Det finns ett flera anledningar till att din hemsida inte syns på Goolge, här är ett par:

  • Den kan vara helt ny och ännu inte upptäckt.
  • Den syns men väldigt långt ner i sökresultaten

Det du kan göra åt detta är att arbeta med sökmotoroptimering samt begära indexering av din hemsida, t ex i verktyg som heter Google search console. 

Jag kan hjälpa dig komma igång och göra det grundläggande arbetet med SEO.

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert.  

Här kan du läsa mer om mina köpvillkor.

Rulla till toppen