fbpx

Tjänster inom design - detta kan du få hjälp med!

Alla företag och kunder är unika, det är hela grunden när jag arbetar med tjänster inom design. Det innebär att jag utgår från ditt företag, var du befinner dig idag och vad dina mål är.

Vet du vad du söker? Här kan du välja den av mina tjänster inom design som du är intresserad av

Skapa träffsäkra kundupplevelser online - tjänster inom design

Eftersom alla tjänster inom design som jag erbjuder utgår från dig och ditt företag så inleder vi alltid med en kostnadsfri konsultation. Där vi gör en övergripande behovsgenomgång. Efter genomgången har jag sedan lättare att veta hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Syftet med konsultationen är främst att lära känna dig, förstå de utmaningar du har och kunna se hur jag kan hjälpa dig. Ibland är det exempelvis webbdesign för en ny hemsida som kunden önskar. Då utgår jag från det i mina frågor. Behovsgenomgången kan visa på fler behov, framförallt hjälper den dig att fundera igenom vem som är din målkund, vad du erbjuder samt varför och hur du vill synas online.

Nedan ser du en beskrivning hur mina olika tjänster kan bidra till de kundupplevelser som ditt företag skapar online.

Digital coachning 1:1

Du tycker kanske att det är roligt att själv designa hemsida och sociala medier. Men du känner att du behöver stöd med helheten eller att arbeta mer strukturerat med kundupplevelsen. Vi börjar med att ta reda på vad du behöver hjälp med. Sedan bokar vi in tillfällen där du får hjälp med eller rådgivning kring specifika uppgifter som du inte känner att du kan hantera själv. Pris per timme är 800 kr exkl moms, paketpris fem timmar 3600 kr exkl moms.

Digital strategi och struktur

Du känner dig ofta oroad och stressad över vilka sociala medier du behöver synas i. Eller kanske upplever du att det är svårt att få koll på vilka program du behöver använda i ditt företag. Med en digital strategi och struktur kan du få kontroll och känna dig lugnare. Du vet då vad du behöver göra, när och även varför du gör det. Det blir enklare att skapa en helhetsupplevelse av ditt företag genom alla kanaler. Prissättning utifrån behovsgenomgång, utgår från 800 kr per timme exkl moms.

Paket träffsäkra kundupplevelser online

För dig som vill ha hjälp att skapa en positiv helhetsupplevelse av ditt företag online. Här ingår coachning, struktur och strategier. Du får koll på vilka sociala medier du ska synas på, hur du når ut och på vilka sätt du kan få följare att bli kunder. Detta kräver ett längre samarbete, då det inte är en "quick fix". Jag ger dig verktyg, stöd och den hjälp du behöver under minst 4 månader. Pris per månad 8900 kr exkl moms (design av ny hemsida ingår)
Om du har en hemsida redan, gör vi en upplevelsekoll och du får hjälp med justeringarna: 6900 kr exkl moms per månad.

Upplevelsekollen

Du önskar få en mer användbar hemsida som besökare gärna återkommer till. Eller ännu hellre att fler kontaktar dig. Pris för genomgång av din hemsida, skapande av underlag för användartester, analys av resultat samt rekommenderade justeringar på din hemsida. 4500 kr exkl moms.

Design av ny hemsida i WordPress

Du vet vad du vill ha men behöver hjälp att designa en hemsida som skapar en positiv upplevelse för besökarna. Få hjälp med design av ny hemsida med priser från 12 800 kr exkl moms för totalt 5 sidor.
I priset ingår:
 • behovsgenomgång
 • klickbar prototyp som ger dig en bild av hur hemsidan kommer att se ut
 • avstämningar
 • Grundläggande SEO
 • design av din hemsida i WordPress
 • stöd för användartester och support under en månad efter leverans.

Design av webbkurs eller medlemstjänst

Jag hjälper dig hela vägen från behovsanalys, beskriva nyttan med kursen, kursmål, hjälp med framtagning av material, marknadsföring till lansering. Allt utifrån de behov du har. Prissättning utifrån behovsgenomgång, utgår från 800 kr per timme exkl moms. Tillkommer gör månadskostnad på ca 600 kr för tjänsten där du lägger upp dina kurser (New Zenler) .

Komma igång med Facebook anonsering

Jag hjälper dig sätta upp Facebook pixel på din hemsida, skapar 2 målgrupper och 2 annonser. Pris 4500 kr exkl moms.

Support hemsida

Support efter leverans av din hemsida. Här ingår uppdateringar, mindre justeringar < 2 h /månad. Pris utgår från 800 kr per månad löpande exkl moms.

SEO analys med rekommenderade sökord

Du vet vad du vill ha men behöver hjälp att designa en hemsida som skapar en positiv upplevelse för besökarna. Få hjälp med SEO analys av din hemsida från 2400 kr exkl moms. Priset utgår från en hemsida med ca 5 sidor.
I priset ingår:
 • Rekommenderade sökord
 • Återkoppling mobilversionen av din hemsida
 • Rekommenderade interna länkar
 • Hastighet för laddning av hemsidan, åtgärder du kan vidta
 • Rekommendation titel och beskrivning för sidorna

Genomgående i alla min tjänster inom design: UX

Basen i allt jag gör och mitt arbetssätt är UX-design, dvs User Experience design. Här ser du en film där jag förklarar tanken med det och vad det ger för fördelar för dig som kund.

Vanliga frågor

För att jag ska kunna göra en bra bedömning av priset behöver jag förstå de behov som finns. Jag vill veta mer om dig, ditt företag, dina utmaningar, visioner och målkunder. Omfattning på leverans från mig kommer vi sedan gemensamt överens om.

Om du känner att du vill göra det mesta själv, men med stöd i vissa uppgifter online kan vi boka in tid för coachning. Vi utgår från aktuella utmaningar som du har i ditt företag och fokuserar på en utmaning i taget. Genomförs i workshopform där vi jobbar praktiskt tillsammans. Du får göra det mesta, men jag vägleder och hjälper dig där du behöver det. Exempelvis vill du skapa inlägg för sociala medier och behöver en strategi. Eller så sitter du med utmaningen att bli mer synlig online. Bokning 1 timme i taget.

Detta är en inledande konsultation där jag ställer ett antal frågor för att kartlägga hur din situation ser ut idag och vad du önskar uppnå. Detta ger mig underlag för offert och fortsatt arbete.

Det är en del av syftet med behovsgenomgången. Att du ska känna att du vill arbeta med mig och att det känns rätt.

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert.

Scroll to Top