-design av träffsäkra kundupplevelser-
-design av träffsäkra kundupplevelser-

Mina tjänster och erbjudanden

digital design tjänster

TJÄNSTER INOM WEBBDESIGN OCH DIGITAL STRATEGI

I alla mina tjänster inklusive design av hemsida utgår jag från de kundupplevelser som du vill skapa. Kundupplevelse med grund inom UX (user experience) och webbdesign behöver gå hand i hand för att du ska attrahera fler kunder online.

Jag hjälper dig bli mer synlig online med en användarvänlig hemsida och positiv helhetsupplevelse. I arbetet med all digital design utgår jag från att fånga just din målgrupps specifika behov. Syftet är att paketera dina erbjudanden så att dessa adresserar behoven på ett tydligt sätt.

Jag hjälper dig visa dina kunder att du förstår dem och på vilket sätt du kan hjälpa dem.

Så här kan du få hjälp av mig:

  1. Jag erbjuder olika paket, exempelvis design av hemsida, – men eftersom de flesta kunder har olika behov så passar inte paketlösningar för alla
  2. Därför erbjuder jag alltid att vi börjar med en kostnadsfri behovsgenomgång, utan några krav på köp
  3. Slutligen går jag igenom med dig vad du kan förvänta dig när det kommer till tidsåtgång, åtgärder och kostnad
  4. Efter genomgången presenterar jag en förslag på lösning och kostnad till dig i en offert

Tänk på att positiva kundupplevelser gör att dina kunder blir mer lojala och att de med större sannolikhet rekommenderar ditt företag till andra. Jag hjälper dig designa en användarvänlig hemsida som adresserar dina kunders behov.

Tjänster inom upplevelsedesign, person som skissar

DETTA KAN JAG HJÄLPA DIG MED

Jag erbjuder bland annat design av följande:

  • hemsida
  • kundupplevelsen i dina digitala kanaler plus hemsida
  • prototyper eller MVP
  • sociala medier
  • webb-kurser

Jag hjälper dig som företagare att skapa träffsäkra kundupplevelser online. Detta gör jag genom att utgå från din målgrupps behov, utmaningar, önskemål. Med förståelse för din målgrupps behov är det större chans att potentiella kunder känner igen sig och hittar det de söker på din hemsida.

Nedan ser du de paket som jag erbjuder. Självklart gör jag alltid en kostnadsfri behovsgenomgång först. Efter denna genomgång kan vi gemensamt avgöra vilken lösning som passar dig och ditt företag. Skulle det visa sig att ditt företags behov inte ryms inom de färdiga paketen så föreslår jag istället en design lösning utifrån ditt företags behov.

design digitala kanaler

Jag tar fram underlag för upplevelsetest så att du sedan kan justera din hemsida och Instagramflöde, Facebooksida (digitala kanaler)

Detta ingår:

Analys av din målgrupps behov

Kundscenario och kundresa utifrån målgruppens behov

Formulering frågor till tester av hemsidan

Genomgång av din hemsida med uppföljning och förslag på åtgärder

PRIS: 4200 kr exkl moms

 

design av hemsida

Detta paket är för dig som vill ha hjälp med design av en ny hemsida. 

Detta ingår: 

Genomgång av din målgrupp och dina erbjudanden för att kunna presentera detta på hemsidan

Skiss och upplägg för hemsidan

Hjälp att registrera domän hos webbhotell (kostnad hos webbhotellet ca 100-200 kr/mån)

Design och uppsättning av 5-8 sidor för din hemsida i WordPress

PRIS: 12800 kr exkl moms

 

anteckningsbok, penna och hjärta

Detta paket är för dig som vill ha hjälp hela vägen. Från analys av dina kunders behov till att du levererar träffsäkra upplevelser online.

Detta ingår:

Analys av din målgrupps behov

Framtagning kundscenario

Kundresa

Genomgång dina befintliga erbjudanden

Matchning erbjudanden – kundbehov

Genomgång dina digitala kanaler och hemsida

Design av hemsida och digitala kanaler

PRIS: offert ges vid förfrågan och utifrån behovsanalys

 

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

Kontakta mig så går vi igenom ditt nuläge och behov vid en kostnadsfri behovsgenomgång. 

Efter det kan jag lämna ett förslag på erbjudande och pris till dig. 

Klicka nedan för att fylla i kontaktformuläret så hör jag av mig till dig.

KONTAKTA MIG

Powered by Creative Market

I samarbete med Creative Market. Bilderna är en affiliate länk till nedladdningsbara, gratis produkter på Creative market.