AI-AKUTEN för dig som coach

Är du en coach vars största passion inte är innehåll och marknadsföring? Utan ditt brinn ligger snarare i att hjälpa människor utvecklas och växa.
Med AI-akuten kan du få hjälp att hitta AI-verktyg som hjälper dig där det behövs mest.

Jag erbjuder både konsultation och utbildning.

AI-akuten

AI-konsultation med Kerlundesign

Boka en konsultation för att snabbt få hjälp. Detta är för dig som vill komma igång eller behöver hjälp med AI-verktyg. I konsultationen ingår mina förberedelser, samt efterarbete
Pris 3800 kr ex moms.

Digital kurs Spara tid och öka din synlighet med AI

Kursen lanseras 1 april 2024. Denna är för dig som vill lära dig om hur du kan få din digitala marknadsföring att lyfta med hjälp av AI-verktyg. Målgruppsanalys och plan för din marknadsföring samt steg för steg guidning till olika verktyg ingår.
Lanseringspris 950 kr ex moms

Jag har anlitat många coacher genom åren och har också haft flera coacher som kunder. Därför vet jag att dina tjänster är ovärderliga för dina klienter! Du gör verkligen skillnad.

Men för att kunna nå ut effektivt förstår jag att detta kan ta mycket tid för relativt lite resultat. Digital marknadsföring är en långsiktig process och det tar tid att bygga upp en stark närvaro. Med konventionella metoder för innehållsskapande och uppföljning tar det verkligen mycket tid.

Jag är väl medveten om de utmaningar som detta kan innebära när det gäller marknadsföring och synlighet. Det är här jag verkligen vill och kan hjälpa till.

Med AI finns det stora möjligheter att spara tid, särskilt när det gäller administration, innehåll och marknadsföring. Och det är precis där jag kan hjälpa dig. Du kan öka din onlinenärvaro och få mer tid till att coacha och utbilda dina klienter.

Spara tid och öka din synlighet med rätt AI-verktyg för din verksamhet

AI-verktyg bild
Rulla till toppen