-design av träffsäkra kundupplevelser-
-design av träffsäkra kundupplevelser-

Om mig

Jag är en empatisk kreatör som brinner för kundupplevelser

KONTAKTA MIG

VÄLKOMMEN!

Jag heter Linda Åkerlund och min expertis är upplevelsedesign. Jag hjälper ditt företag skapa träffsäkra kundupplevelser.

En av mina starkaste drivkrafter sedan barnsben är att utforska omgivningar och idéer samt att skapa helhet av delar.

Som liten var Ronja Rövardotter min stora förebild när jag var på upptäcktsfärd i skogen. Jag älskade friheten, möjligheterna att kunna akta mig för det som var farligt, men också lugnet. Ronja var ju också en väldigt empatisk person med stark övertygelse om vad som var rätt ock fel. Jag tror att det var en av de saker jag tyckte mest om hos henne. Det är även min egen empatiska förmåga som ger mig vägledning när jag i mitt arbete gör behovsgenomgångar och kartlägger kunders behov, känslor och utmaningar. 

Det är i grunden förståelse för målgruppens behov som skapar positiva upplevelser. 

Som upplevelsedesigner vill jag skapa träffsäkra kundupplevelser genom hemsidor, sociala medier och andra kanaler där interaktion sker mellan säljare och köpare. 

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och teknik i någon form. Pedagogik och kärnkraftsteknik, hur lär man ut detta mao? Genom att utgå från målgruppen. Jag har designat och producerat e-utbildningar sedan slutet av 90-talet.
Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från användarna/kunderna och skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik, det är min grej.

Mitt fokus ligger därför på hur jag kan hjälpa småföretag att växa online genom att arbeta strukturerat med kundupplevelser. Metoder som jag tillämpar är t ex enkäter, intervjuer, kundresa, empatikarta, men även med designen av din hemsida eller sociala medier. 

JAG ERBJUDER EN KORT ONLINE KURS I ATT SKAPA TRÄFFSÄKRA KUNDUPPLEVELSER SOM HJÄLPER DIG ATT ATTRAHERA FLER KUNDER ONLINE
PRIS: 250 KR EXKL MOMS

Mitt syfte i den här världen är att hjälpa till att minska den frustration som finns över krånglig teknik som hemsidor där man inte hittar det man söker.

Jag kan hjälpa dig att ta kontroll över upplevelsen på din hemsida, kika gärna på mina tjänster eller kontakt mig för en kostnadsfri behovsgenomgång. 

Jag vill att det ska vara lätt att hitta det jag söker