Starta företag | startpaket för att börja bygga din onlinenärvaro

Det är ofta mycket att tänka på när du ska starta företag. Att komma igång online är bara en av de sakerna. Jag erbjuder därför dig som ny företagare en personlig paketlösning, anpassad efter ditt företag och nisch. Här ingår varumärkesfärger, logotyp, mallar för Instagram samt design av ditt företags hemsida.

Detta ingår i paketet

  • Varumärkesfärger
  • Logotyp
  • Design av hemsida i WordPress, max 5 sidor
  • Upp till 6 olika mallar för inlägg och händelser på Instagram
Pris 5200 kr per månad i 4 månader eller 20 000 kr engångsinvestering (priser exkl moms). Du får då en personlig design utifrån dig, ditt företag, nisch och målgrupp. Jag utgår från dig och den känsla du vill skapa för potentiella kunder online.
Tillägg kan göras som t ex SEO och support för hemsidan, läs mer om det på sidan tjänster inom design

Vanliga frågor

Detta är en inledande konsultation där jag ställer ett antal frågor för att förstå ditt nuläge och vad du önskar uppnå. Detta ger mig underlag för offert och fortsatt arbete.

För att jag ska kunna göra en bra bedömning av priset behöver jag förstå de behov som finns. Jag vill veta mer om dig, ditt företag, dina utmaningar, visioner och målkunder. Omfattning på leverans från mig kommer vi sedan gemensamt överens om.  Paketpriserna gäller för det som ingår. Övrigt blir tillägg. 

Om du känner att du vill göra det mesta själv, men med stöd i vissa uppgifter online kan vi boka in tid för coachning. Vi utgår från aktuella utmaningar som du har i ditt företag och fokuserar på en utmaning i taget. Genomförs i workshopform där vi jobbar praktiskt tillsammans. Du får göra det mesta, men jag vägleder och hjälper dig där du behöver det. Exempelvis vill du skapa inlägg för sociala medier och behöver en strategi. Eller så sitter du med utmaningen att bli mer synlig online. Bokning 1 timme i taget.

Det är en del av syftet med behovsgenomgången. Att du ska känna att du vill arbeta med mig och att det känns rätt. 

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår alltid tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert. Här kan du läsa de generella villkoren.

Rulla till toppen