TJÄNSTER

TÄNSTER & ERBJUDANDEN INOM DIGITAL DESIGN

VILKA BEHOV HAR DITT FÖRETAG?

Vill ni digitalisera utifrån er verksamhets behov med utgångspunkt i era kunder, medarbetare och befintliga arbetsprocesser?

Behöver ni skapa digitala erbjudanden eller tjänster:

  • hemsida
  • material till sociala medier
  • applikation som är eran tjänst/produkt
  • Behöver ni digitalisera och inte vet vad, hur eller var ni ska börja?

Ofta vet man inte riktigt själv vad man behöver eller kanske ens varför man behöver det. Detta kan jag hjälpa er att ta reda på!

Digital design för mig handlar om att det ska vara enkelt att göra rätt. Jag kan hjälpa er designa tjänster och produkter som ska förenklar er och era kunders vardag. Med metoder som kundresa, användarresa, prototyper, användartester hjälper jag er designa en lösning som ger nöjda användare och kunder.

tjänster och erbjudanden

Du behöver inte välja mellan teknik eller människor. Bägge är naturliga delar i bra digital design. Mitt fokus ligger i att det ska vara lätt att vara kund eller användare.

Jag kan hjälpa dig designa en behovsanpassad verksamhet online. Kika på mina olika tjänster nedan. Oavsett om du vill designa själv eller vill ha hjälp med helheten så kan jag hjälpa dig att lägga fokuset på dina användare och kunder.

Du får hjälp att undersöka dina kunders och medarbetares behov. Vi ringar tillsammans in era digitala utmaningar. 

Klicka på knappen ovan för att läsa mer.

Jag hjälper dig att utifrån dina behov och mål designa dina kanaler online.

Det kan exempelvis röra sig om en genomgång av din befintliga hemsida ur ett användbarhetsperspektiv. Eller så designar jag från grunden.

Klicka på knappen ovan för att läsa mer.

Om du vet vad du vill göra men vill ha hjälp att komma igång eller behöver stöd. För dig som vill designa själv men inte vet hur. 

Klicka på knappen ovan för att läsa mer.

Powered by Creative Market

I samarbete med Creative Market. Bilderna är en affiliate länk till nedladdningsbara, gratis produkter på Creative market.

%d bloggers like this: