TJÄNSTER & ERBJUDANDEN INOM DESIGN

TJÄNSTER SOM SKAPAR TRÄFFSÄKRA KUNDUPPLEVELSER

Behöver du hjälp att skapa erbjudanden eller tjänster som ger positiva upplevelser för din målgrupp? Som löser utmaningar och ger stöd i deras vardag?

Eller har du behov av att digitalisera hela eller delar av din verksamhet? För att skapa nytta och få effekt av att investera i digitalisering, behöver du utgå från dina kunder, medarbetare och befintliga arbetsprocesser. Det blir lättare att fylla behov och skapa nytta om man börjar med målgrupp och situation.

Ofta vet man inte riktigt själv vad man behöver eller kanske ens varför man behöver det. Detta kan jag hjälpa dig att ta reda på!

Digital design för mig handlar om att det ska vara enkelt att göra rätt. Jag kan hjälpa er designa tjänster och produkter som förenklar er och era kunders vardag. Med stöd i designmetoder hjälper jag er att skapa träffsäkra kundupplevelser

Exempel på metoder är empatikarta, kundresa, användarresa, prototyper och användartester. Jag hjälper er designa lösningar som ger er nöjda användare och kunder.

Jag kan bland annat hjälpa dig med design av:

  • hemsida
  • material till sociala medier
  • appar
  • onlinetjänster
  • webbkurser
tjänster och erbjudanden

Du behöver inte välja mellan teknik eller människor. Bägge är naturliga delar i bra digital design. Mitt fokus ligger i att det ska vara lätt att vara kund eller användare.

Jag kan hjälpa dig som småföretagare att skapa träffsäkra kundupplevelser.

Kika på mina olika tjänster nedan. Oavsett om du vill designa själv eller vill ha hjälp med helheten så kan jag hjälpa dig.

Du får hjälp att undersöka dina kunders och medarbetares behov. Vi ringar tillsammans in era digitala utmaningar. 

Klicka på knappen ovan för att läsa mer.

Jag hjälper dig att utifrån dina behov och mål designa dina kanaler online.

Det kan exempelvis röra sig om en genomgång av din befintliga hemsida ur ett användbarhetsperspektiv. Eller så designar jag från grunden.

Klicka på knappen ovan för att läsa mer.

Om du vet vad du vill göra men vill ha hjälp att komma igång eller behöver stöd. För dig som vill designa själv men inte vet hur. 

Klicka på knappen ovan för att läsa mer.

Powered by Creative Market

I samarbete med Creative Market. Bilderna är en affiliate länk till nedladdningsbara, gratis produkter på Creative market.

%d bloggers like this: