Hjälp med webbdesign

Från besökare till kund på din hemsida

Drömmer du om en hemsida som skapar en riktigt bra upplevelse för dina besökare? 

Med lugn, kunnighet och förståelse för ditt företags behov hjälper jag dig dit.

Söker du efter hjälp med webbdesign?

webbdesign - bild på Linda Åkerlund

Jag hjälper dig som driver företag inom en kunskapsintensiv bransch att skapa en hemsida som är användarvänlig och utgår från dina besökarens behov. För dig som behöver expertishjälp på ett lugnt, kunnigt och empatiskt sätt.

Få min hjälp med webbdesign idag! 

Jag som är ägare till Kerlundesign AB heter Linda Åkerlund  och är utbildad digital designer. Expert på att göra engagerande webbkurser användarvänliga hemsidor och hjälpa mina kunder “med det digitala”. 

Vad behöver du hjälp med idag?

Jag har över 20 års erfarenhet av att skapa digitalt material men även från att arbeta med kunskapsintensiva branscher. Exempelvis kärnkraftsbranschen, vården, byggbranschen, bank och försäkring. Jag hjälper dig som tycker det är svårt att få in det mänskliga i den digitala världen. 

Se några exempel på hemsidor jag gjort >>

Jag hjälper dig som driver företag inom en kunskapsintensiv bransch att skapa en hemsida som är användarvänlig och utgår från dina besökarens behov. För dig som behöver expertishjälp på ett lugnt, kunnigt och empatiskt sätt. Få min hjälp med webbdesign idag! Jag skapar användarvänliga hemsidor med förutsättningar för att du ska få besökare.

Jag som är ägare till Kerlundesign AB heter Linda Åkerlund  och är utbildad digital designer. Jag är expert på att göra engagerande webbkurser användarvänliga hemsidor och hjälpa mina kunder “med det digitala”. 

Resultatet blir en webbplats som skapar en positiv användarupplevelse genom att vara tydlig och enkel för dina besökare.

Jag har över 20 års erfarenhet av att skapa digitalt material men även från att arbeta med kunskapsintensiva branscher. Exempelvis kärnkraftsbranschen, vården, byggbranschen, bank och försäkring. Jag hjälper dig som tycker det är svårt att få in det mänskliga i den digitala världen.  Se några exempel på hemsidor jag gjort >>

Vad vill du ha hjälp med idag?

besökare på din hemsida vill förstå hur du kan hjälpa dem

Är ditt företags erbjudanden tydliga?

Upplevelser är en av de viktigaste parametrarna när vi väljer vem vi köper produkter eller tjänster av. Genom att medvetet och strategiskt arbeta med den helhetsupplevelse som ditt företag skapar online kan du få ett försprång mot dina konkurrenter.
När du har koll på och förstår dina kunders situation kan du dessutom möta och adressera deras utmaningar med dina erbjudanden. Både i sociala medier och på hemsidan. Du kan hjälpa dina besökare och följare att bli kunder.

Detta är grunden när jag hjälper dig att designa din webbsida. 

“Jag fick hjälp att analysera och optimera upplevelsen av min hemsida vilket jag är väldigt nöjd med. Fick även väldigt bra hjälp med min företagslogga. Helhetsupplevelsen var mycket positiv med hög service och stort kunnande. Suverän återkoppling och kommunikation genom hela processen. Alltigenom väldigt bra och jag har nu riktigt bra verktyg för att kunna utveckla min sida vidare. Jag rekommenderar Kerlundesign starkt!”
Stefan Goudevenos, Lilla Cykelgaraget

Jag vill ha hjälp med min hemsida!

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAG

HJÄLP MED WEBBDESIGN -NÅGRA AV DE HEMSIDOR JAG DESIGNAT

Här ser du några hemsidor som jag designat. Klicka på respektive bild för att komma till just den sidan. 

Ja tack, jag vill boka en behovsgenomgång för hjälp med webbdesign!
anteckningsbok, penna och hjärta

SAGT AV TIDIGARE KUNDER

Nyckelfärdig kundupplevelse

Jag hjälper dig skapa en helhetsupplevelse genom alla dina digitala kanaler

VARMT VÄLKOMMEN TILL KERLUNDESIGN!

Jag heter Linda Åkerlund och är expert på webbdesign och digital kommunikation, mitt fokus är upplevelsedesign. Jag hjälper dig skapa en hemsida som ger en positiv upplevelse för dina besökare. Detta bygger på att sidan är enkel att använda och samtidigt tilltalande visuellt. När du anlitar mig så designar jag din hemsida i WordPress. Det är ett bra alternativ för fritt kunna skapa den hemsida du önskar. Och som dina besökare älskar. Välj bland de många kostnadsfria WordPress teman som finns eller låt mig rekommendera ett. Sedan är det bara att vi sätter igång!

Ett kontinuerligt arbete

Oavsett om du vill ha hjälp att skapa en egen hemsida, kartlägga kundresan eller få hjälp med webbdesign så kan jag hjälpa dig. För de allra flesta företagare är den största utmaningen att nå ut online, att öka sin synlighet.

Detta är inte något som sker över en natt. Men med kunskap om din målgrupps behov, kontinuitet och det unika som är du och ditt företag kommer du definitivt att få lättare att nå ut. Ingen annan är som du!

För att jag ska lära känna dig och förstå mer om dig och ditt företag så erbjuder jag alltid en första kostnadsfri behovsgenomgång på 30 minuter. Du får därefter en offert med pris och beskrivning av vad jag levererar till dig. 

Vanliga frågor och svar

För att kunna fastställa ett rimligt pris för din webbplats måste jag förstå dina specifika behov och krav. Det innebär att jag måste lära mig mer om dig och ditt företag, samt vilka utmaningar du står inför och vad du har för mål med din hemsida.

Den viktigaste faktorn för att fastställa kostnaden för att skapa en webbplats är antalet sidor du önskar, samt om du också behöver hjälp med SEO, text och bilder.

Här är några exempel:

En hemsida med fem sidor, inklusive grundläggande SEO, börjar på 15 000 SEK exklusive moms.

En webbshop med ca 50 produkter, 10 sidor inklusive grundläggande SEO, börjar på 30 000 SEK exklusive moms.

Notera att det tillkommer kostnader för text och bild samt för löpande SEO-tjänster.

När du får en offert från mig kommer jag dock att tydligt beskriva alla tjänster som ingår och ge ett fast pris för ditt unika projekt.

Design av en enklare hemsida i WordPress tar ca 6-8 veckor från start till leverans. Då ingår 2 remisser och max 5 sidor med innehåll. 

Detta är en inledande gratis genomgång av ditt nuläge, önskemål och vad du har för mål med din hemsida. Jag rekommenderar en eller flera lösningar för att din hemsida ska bli så bra som möjligt.

Detta utgör sedan underlag för offert.

Att skapa en egen hemsida har blivit ganska enkelt idag. Det är något som de flesta egenföretagare gör när de startar sin verksamhet.

Vanligtvis fungerar det bra, och hemsidan är okej. Med tiden får man dock ofta nya behov och ibland levererar webbplatsen inte de förväntade resultaten. Dessutom kan det vara tidskrävande att löpande justera, uppdatera och arbeta med SEO.

I det läget söker många företagare hjälp för att öka trafiken eller konvertera besökare till kunder. Här kan jag hjälpa dig.

Om du har behov av enstaka timmar hjälp kan du boka konsultation med mig. Här kan du få stöd och hjälp med både sociala medier, marknadsföring, SEO, hemsida eller andra digitala lösningar. Detta kostar 1500 kr exkl moms per timme. Då ingår 30 minuter förberedelser/efterarbete för mig.

Detta bokar du direkt här >>

Ja jag arbetar främst med företag och hjälper dagligen småföretag med design av hemsidor eller uppdateringar av befintlig hemsida. 

En hemsida hjälper till att skapa förtroende för ditt företag. Dessutom ska den kunna hjälpa besökare förstå mer om vad de kan få hjälp med samt om vem som står bakom företaget.

Många klickar från t ex Instagram till ditt företags hemsida för att få veta mer. Det blir lite som ett digitalt visitkort eller ditt företags hem på nätet.

En annan fördel med hemsida är att du äger ditt material på ett annat sätt än t ex på Instagram. 

 

Det finns ett flera anledningar till att din hemsida inte syns på Goolge, här är ett par:

  • Den kan vara helt ny och ännu inte upptäckt.
  • Den syns men väldigt långt ner i sökresultaten

Det du kan göra åt detta är att arbeta med sökmotoroptimering samt begära indexering av din hemsida, t ex i verktyg som heter Google search console. 

Jag kan hjälpa dig komma igång och göra det grundläggande arbetet med SEO.

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert.  

Här kan du läsa mer om mina köpvillkor.

Processen att optimera innehållet på din webbplats, se till att den visas korrekt på mobila enheter och är snabbladdande, är ett långsiktigt arbete som kallas SEO.

Kontinuerligt arbete och uppföljning är nödvändigt för optimala resultat och det tar ofta 3-6 månader av konsekvent arbete för att se en ökning av trafiken.

Rulla till toppen