Hjälp med webbdesign

Från besökare till kund på din hemsida

Drömmer du om en hemsida som skapar en riktigt bra upplevelse för dina besökare och vill ha hjälp med webbdesign?

webbdesign - bild på Linda Åkerlund

Är du kvinna och arbetar med personlig utveckling eller hälsa? Känner du att det är det dags att sluta stressa över din hemsida och få en lugnare vardag i ditt företag?

Jag som äger Kerlundesign heter Linda Åkerlund  och är utbildad digital designer. Jag erbjuder hjälp med webbdesign i WordPress, SEO och med att skapa digitala utbildningar.

Vad vill du ha hjälp med idag?

Få min hjälp med webbdesign idag! Jag skapar användarvänliga hemsidor med förutsättningar för att du ska få besökare.

Resultatet blir en webbplats som skapar en positiv upplevelse genom att vara tydlig och enkel för dina besökare.

Jag har över 20 års erfarenhet av att skapa digitalt material men är även certifierad kostrådgivare, älskar yoga och personlig utveckling. Jag förstår din bransch och kan hjälpa dig skapa en hemsida som dina besökare älskar. Se några exempel >>

Är du kvinna och arbetar med personlig utveckling eller hälsa? Känner du att det är det dags att sluta stressa över din hemsida och få en lugnare vardag i ditt företag? Få min hjälp med webbdesign idag! Jag skapar användarvänliga hemsidor med förutsättningar för att du ska få besökare.

Jag som är ägare till Kerlundesign heter Linda Åkerlund  och är utbildad digital designer. Jag erbjuder hjälp med webbdesign i WordPress, SEO och med att skapa digitala utbildningar.

Resultatet blir en webbplats som skapar en positiv upplevelse genom att vara tydlig och enkel för dina besökare.

Jag har över 20 års erfarenhet av att skapa digitalt material men är även certifierad kostrådgivare, älskar yoga och personlig utveckling. Jag förstår din bransch och kan hjälpa dig skapa en hemsida som dina besökare älskar. Se några exempel >>

Vad vill du ha hjälp med idag?

Jag har 20 års erfarenhet av att skapa digitalt material men är även certifierad kostrådgivare, älskar yoga och personlig utveckling. Det innebär att jag förstår branschen och kan hjälpa dig skapa en hemsida som dina besökare älskar. Se några exempel >>

besökare på din hemsida vill förstå hur du kan hjälpa dem

Är ditt företags erbjudanden tydliga?

Upplevelser är en av de viktigaste parametrarna när vi väljer vem vi köper produkter eller tjänster av. Genom att medvetet och strategiskt arbeta med den helhetsupplevelse som ditt företag skapar online kan du få ett försprång mot dina konkurrenter.
När du har koll på och förstår dina kunders situation kan du dessutom möta och adressera deras utmaningar med dina erbjudanden. Både i sociala medier och på hemsidan. Du kan hjälpa dina besökare och följare att bli kunder.

Detta är grunden när jag hjälper dig att designa din webbsida. 

Läs mer om hur jag kan hjälpa dig under mina tjänster.

“Jag fick hjälp att analysera och optimera upplevelsen av min hemsida vilket jag är väldigt nöjd med. Fick även väldigt bra hjälp med min företagslogga. Helhetsupplevelsen var mycket positiv med hög service och stort kunnande. Suverän återkoppling och kommunikation genom hela processen. Alltigenom väldigt bra och jag har nu riktigt bra verktyg för att kunna utveckla min sida vidare. Jag rekommenderar Kerlundesign starkt!”
Stefan Goudevenos, Lilla Cykelgaraget

Jag vill ha hjälp med min hemsida!

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAG

HJÄLP MED WEBBDESIGN -NÅGRA AV DE HEMSIDOR JAG DESIGNAT

Här ser du några hemsidor som jag designat. Klicka på respektive bild för att komma till just den sidan. 

Ja tack, jag vill boka en behovsgenomgång för hjälp med webbdesign!
anteckningsbok, penna och hjärta

SAGT AV TIDIGARE KUNDER

Nyckelfärdig kundupplevelse

Jag hjälper dig skapa en helhetsupplevelse genom alla dina digitala kanaler

VARMT VÄLKOMMEN TILL KERLUNDESIGN!

Jag heter Linda Åkerlund och är expert på webbdesign och digital kommunikation, mitt fokus är upplevelsedesign. Jag hjälper dig skapa en hemsida som ger en positiv upplevelse för dina besökare. Detta bygger på att sidan är enkel att använda och samtidigt tilltalande visuellt. När du anlitar mig så designar jag din hemsida i WordPress. Det är ett bra alternativ för fritt kunna skapa den hemsida du önskar. Och som dina besökare älskar. Välj bland de många kostnadsfria WordPress teman som finns eller låt mig rekommendera ett. Sedan är det bara att vi sätter igång!

Ett kontinuerligt arbete

Oavsett om du vill ha hjälp att skapa en egen hemsida, kartlägga kundresan eller få hjälp med webbdesign så kan jag hjälpa dig. För de allra flesta företagare är den största utmaningen att nå ut online, att öka sin synlighet.

Detta är inte något som sker över en natt. Men med kunskap om din målgrupps behov, kontinuitet och det unika som är du och ditt företag kommer du definitivt att få lättare att nå ut. Ingen annan är som du!

För att jag ska lära känna dig och förstå mer om dig och ditt företag så erbjuder jag alltid en första kostnadsfri behovsgenomgång på 30 minuter. Du får därefter en offert med pris och beskrivning av vad jag levererar till dig. 

Vanliga frågor och svar

För att jag ska kunna göra en bra bedömning av priset för din hemsida behöver jag förstå de behov som finns. Jag vill veta mer om dig, ditt företag, dina utmaningar. Men även hur din hemsida är byggd, om du redan har en. Det som framförallt påverkar vad det kostar att ta fram en hemsida är hur många sidor du önskar samt om du även vill ha hjälp med SEO, texter och bilder.

När du sedan får offert av mig ger jag ett fast pris med tydlig specifikation om vad som ingår.

Design av en enklare hemsida i WordPress tar ca 6-8 veckor från start till leverans. Då ingår 2 remisser och max 5 sidor med innehåll. 

Detta är en inledande gratis genomgång av ditt nuläge, önskemål och vad du har för mål med din hemsida. Jag rekommenderar en eller flera lösningar för att din hemsida ska bli så bra som möjligt.

Detta utgör sedan underlag för offert.

Det är idag relativt enkelt att skapa en hemsida själv. Detta är något som många företagare gör när de startar upp företaget. Ofta fungerar det bra och sidan är helt ok. 

Efter en tid som företagare dyker det ofta upp nya behov plus att hemsidan inte alltid levererar de resultat man önskat. Det är också tidskrävande att hålla sidan uppdaterad plus att arbeta med SEO kontinuerligt. 

Många vill i det här läget ha hjälp att få fler besökare eller att få besökare till kunder. Här kan jag hjälpa till med ditt företags hemsida. 

Om du har behov av enstaka timmar hjälp kan du boka konsultation med mig. Här kan du få stöd och hjälp med både sociala medier, marknadsföring, SEO, hemsida eller andra digitala lösningar. Detta kostar 1500 kr exkl moms per timme. Då ingår 30 minuter förberedelser/efterarbete för mig.

Detta bokar du direkt här >>

Ja jag arbetar främst med företag och hjälper dagligen småföretag med design av hemsidor eller uppdateringar av befintlig hemsida. 

En hemsida hjälper till att skapa förtroende för ditt företag. Dessutom ska den kunna hjälpa besökare förstå mer om vad de kan få hjälp med samt om vem som står bakom företaget.

Många klickar från t ex Instagram till ditt företags hemsida för att få veta mer. Det blir lite som ett digitalt visitkort eller ditt företags hem på nätet.

En annan fördel med hemsida är att du äger ditt material på ett annat sätt än t ex på Instagram. 

 

Det finns ett flera anledningar till att din hemsida inte syns på Goolge, här är ett par:

  • Den kan vara helt ny och ännu inte upptäckt.
  • Den syns men väldigt långt ner i sökresultaten

Det du kan göra åt detta är att arbeta med sökmotoroptimering samt begära indexering av din hemsida, t ex i verktyg som heter Google search console. 

Jag kan hjälpa dig komma igång och göra det grundläggande arbetet med SEO.

Detta variera beroende på tjänst, men det framgår tydligt i offerten du får vad som gäller. Angett pris gäller för de tjänster som beskrivs i din offert.  

Här kan du läsa mer om mina köpvillkor.

Rulla till toppen